Loading...

Each year during the month of January Ballymaloe takes a well-deserved break for 3 weeks which facilitates the ideal time to renovate some of the bedrooms.

This year however, the bar was privileged to a much needed makeover.

What originally began as a water line adjustment for the above castle room lead to the extensive removal of the existing bar walls, returning to the original stone wall of the 15th Centenary Norman Castle. 

Once this fantastic feature had been discovered it was decided to incorporate it into the current, new bar.

Darren and his excellent team spent endless hours exposing, cleaning and sealing the wall. Once the bar was cleaned Sacha began constructing and fitting the Douglas fir shelves and using some wood from the Ballymaloe estate. 

The finished product – a beautiful, open plan functioning bar with authentic exposure of the original wall.

Let’s toast to this, Sláinte!

Get in Touch

All the fields are required